Pályázat
Bruberi Bruberi
Bruberi
Bruberi Bruberi
Bruberi Bruberi

Pályázat

Kedvezményezett neve: LAOS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A Laos Kft technológiai fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 9 950 461 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása: Projektünk keretében egy professzionális kapszulázó gépet szereztünk be a gép franciaországi gyártójától. Az automata kávé kapszulázó gép, óránként egyszeri beavatkozással 600 db-ot tud gyártani.

A gép mind méretében, mind kezelhetőségében, kapacitásában megfelel az általunk támasztott követelményeknek. A fejlesztés cégünk számára bevétel növekedéssel jár, az alkalmazotti létszámot a járvány időtartama alatt végig fenntartottuk, sőt növeltük is.

Dolgozóink képzése is fontos volt, így angol nyelvi képzésen vettek rész, mely javította munkaerőpiaci pozícióikat, és legfőképp képessé váltak az idegen nyelvű trendek tanulmányozására, külföldi partnerek felkutatására is. Két új dolgozónk angol nyelvtanfolyamon – online jelenléti képzésen vett részt a megvalósítás helyszínén, a képzés 120 órás volt.

Összességében elmondható, hogy a beszerzett eszköz növeli a jövedelemtermelő képességünket, stabilabb működést tesz lehetővé, csökkenti a kiszolgáltatottságunkat. A projekt eredményeit a kötelező időszakon túl is fenn kívánjuk tartani.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.07.10.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05855