Kezdőlap
Bruberi Bruberi
Bruberi
Bruberi Bruberi
Bruberi Bruberi
Bruberi

Bruberi

Saját Pörkölésű Kávék

Saját pörkölésű kávékat árulunk a gasztropolcon (4-5 féle), illetve az kávéörlőinkben egy világos és egy közepes pörkölésű arabica kávé szolgál kávéitalaink alapanyagaként. A kávébabok zölden (nyersen) érkeznek, válogatott ültetvényekről, és a saját pörkölőgépünkben pörköljük őket: frissen, minden héten.  A fajták változnak, néhány kedvencünk: Kenya, Etiópia, Columbia, Indonézia, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Peru, Brazilia.

Megnézem a kávé kínálatot


Bruberi

Bruberi

Buberi

Egészséges ételeink

A legtöbb hús vagy hal párolva készül vagy sous-vide technológiával, a köretek szezonálisak, reform jellegűek. Igyekszünk minél több ételt glutén, laktóz és cukormentesen készíteni. 20-30 adag ételt készítünk naponta, ezért minden frissen és a rendelés után kerül elkészítésre, így az ételek frissesége garantált.

Megnézem az ételeket

Bruberi Bruberi Bruberi

Bruberi

Bio tojás

A reggeli ételeink alapja a biotojások a Youtyúk-tól. Kezdetektől kezdve dolgozunk együtt. Tojásainkat szívesen viszik haza is. Mindig rendelkezünk újrahasznosított dobozokkal, de örülünk, ha vendégeink behozzák az elhasznált' tojástartóikat, hogy azokat újrahasznosítsuk. Mindent lebomló csomagolásban adunk és szelektíven gyűjtjük a hulladékot, ezzel a fenntartható gazdaság javát szolgálni.

Bruberi